Alle categorieëen

Bloemen aquarellen Schilderijen met boeket Fantasie Herfst aquarellen Landschappen in aquarel Stillevens Aquarellen van zee en strand Dieren in aquarel Tekeningen Portretten Kunstzinnige zusjes Techniekstudies

Kunstwerken: fantasie

Fantasie kunstwerken met een idee al in het hoofd, maar ook vrije impressie. Laat de verf vloeien en kijk wat er spontaan kan ontstaan.
Klik op het I-tje voor meer info over de kunstwerken
...stond eens een blote dame Bloeiend gras Sint Maarten - kinderen zingen langs de deuren voor snoep Elfje tussen het paarse vingerhoedskruid Fantasiemasker Verrijzenis uit de vlammen, phoenix of feniks Spel van vlakken in aquarel - aquarel 2009 vrouwelijke engel met halos van kleur Elfjes tussen zaadbollen van paardenbloemen Elfje zittend met grote vleugels - versie 2 Zittend elfje met grote vleugels Vrije fantasie - ei met lint Clown  met bosje bloemen in de hand Clown Kijkt je aan, liggend op de grond Beschilderde dakpannen Dakpan met beertje Pooh Verzameling van dakpannen met afbeeldingen. De tikibar met het paneel van Sina Tiki koppen met bamboe op een paneel. Het paneel is verwerkt op een barretje.